maanantai 19. marraskuuta 2018

Nordnet - sijoita itseesi

Nordnet - sijoita itseesi

Nordnetin TV -mainos


Pörssisijoittaminen on nyt pinnalla myös valtamedioissa, mikä on tosi hieno asia. Huomasin tänään telkkarissa Nordnetin, joka on muuten piensijoittajien keskuudessa Suomen suosituin osakevälittäjä, mainoksen. Olen itsekin jo kolmen vuoden ajan kirjoittanut sijoittamisesta, sen hyödyistä ja antanut monenlaisia käytännön ohjeita aloittamiseen, joten harrastusen mainostaminen on enemmän kuin tervetullutta. Olisimme vaurasta kansaa, jos kaikki harrastaisivat sijoittamista ja säästämistä edes pienessä mittakaavassa.

Sijoita itseesi


Mainos on tehty sijoita itsesi kehittämiseen, sijoita lastesi ensimmäiseen kotiin, tai vapauteen kulkea omia teitäsi, elämän pieniin nautintoihin, sijoita itseesi, jne -teemalla. Ihan hyvä lähestymistapa, joskin mainos jäi mielestäni vähän latteaksi. Vähän värikkäämpää ja räiskyvämpää voisi mainostaminen olla. Kyseessä on kuitenkin tosi mielenkiintoinen ja jännittävä harrastus. Voit katsoa mainoksen tämän kirjoituksen lopusta.

Lisää lukemista


Koska oletan, että mainoksen seurauksena monet sijoittamisesta ensimmäisen kipinän saaneet lähtevät hakemaan lisätietoa Nordnetistä, päätin koostaa keskeisimmät aiheeseen liittyvät kirjoitukseni tähän. Blogikirjoitusten huono puoli on se, että kun niitä kirjoittelee kerran viikossa, milloin mistäkin aiheesta, samaan aiheesen liittyvät kirjoitukset ovat aika hajallaan.

Tässä lisää lukemista:

Mukavia lukuhetkiä!Avaa ilmainen osaketili Nordnetiin

 • Tilin avaaminen ei maksa mitään.
 • Osakkeiden säilyttäminen ei maksa mitään.
 • Nordnetin pohjoismaisiin indeksirahastoihin sijoittaminen ei maksa mitään.
Lue lisää

4 kommenttia:

 1. Kiva että on mainoksia näinkin päin välillä. Veikkaus- ja velkamainonta on niin hallitsevaa nykyään että vastavoimaa tarvittaisiin enemmän. Ihminen on vaan semmonen että hidas nautinto ei ole ollenkaan niin kiinnostava kuin nopea nautinto ja siksi monet ostavat unelmiaan velaksi sen sijaan että malttaisivat hetken ja säästäisivät niihin etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Olen seurannut muutamien sukulaisten touhua vippiensä kanssa. Ikää heillä mittarissa kohta 50v mutta ainoa asia mitä ovat saaneet kokoon on nippu pikavippejä. Jatkuvaa epävarmuutta ja huolta rahasta.

   Poista
 2. Mielestäni tämä mainoskampanja on askel oikeaan suuntaan. Vielä voisi olla vähän röyhkeämpi niinkuin pikavippimainokset jne. Mietin jokunen viikko sitten kirjoituksessani miksi sijoitusmainonta on yleisesti niin tylsää, tein myös muutaman oman mainoksen näyttääkseni hieman mallia. Tosin yksi syy sijoitusmainonnan laimeuteen voi olla lait mistä en ole tietoinen. Onhan se ihan hyvä, että ei turhaan anneta mielikuvia rahasta kun sen kasvattamiseen menee kuitenkin vuosia. Pikavipit ovat paljon nopeampi keino saada rahaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin kirjoituksesi mainonnasta - siinä oli tosi hyviä pointteja! Myös vertailu pikavippeihin on osuva. Niissä todella luvataan samaa rahan tuomaa vapautta mutta pitkällä tähtäimellä ne johtaa päinvastaiseen tilanteeseen eli ahdinkoon. Sijoittaminen taas lunastaa lupaukset pitkällä tähtäimellä.

   Matti kukkarossa mainos toimisi kyllä Nordnetillekin :)

   Poista