lauantai 17. joulukuuta 2016

Sinustako piensijoittaja?

Taustaa


Sinustako piensijoittaja?
Olen kirjoittanut paljon sijoittamisesta ja riippumattomuudesta. Kuin varkain, esille nousee myös vähäosaiset ja syrjäytyminen. Vaurastumisesta on vaikea kirjoittaa ilman, että huomioi myös kolikon kääntöpuolen - syrjäytymisen.

Ero vaurastumisen ja velkaantumisen välillä voi olla hienon hieno. Jos sinulle jää joka kuukausi 1€ säästöön, vaurastut hitaasti, mutta vääjäämättä. Jos sinulle kertyy joka kuukausi 1€ enemmän velkaa, ajaudut väistämättä henkilökohtaiseen konkurssiin. Korkoa korolle ilmiö on arvokas kumppani, mutta vaarallinen vihollinen.

Pyrin kirjoituksissani kannustamaan lukijoita aloittamaan sijoittamisen. Haluan purkaa harhaluulon siitä, että sinun pitää olla varakas, jotta voi sijoittaa. Jokainen suomalainen on riittävän varakas aloittamaan sijoittamisen.

Miksi sijoittaa?


Miksi sitten sijoittaa? Sinulla on unelmia - meillä kaikilla on. Mieti, miksi et toteuta unelmaasi nyt? Jos mietit vastausta tähän kysymykseen, mieti voisitko toteuttaa unelmasi nyt, jos sinulla olisi riittävästi varallisuutta. Yleensä vastaus on kyllä. Riittävän varallisuuden avulla voimme toteuttaa unelmiamme ja keksittyä niihin asioihin, jotka ovat meille oikeasti tärkeitä.

Sinun ei tarvitse olla varakas aloittaaksesi!


Yleisin harhaluulo on että pitää olla varakas, jotta voi aloittaa sijoittamisen. Ei tarvitse. Sijoittaminen on keino vaurastua, mutta sen voi aloittaa rutiköyhänä. Esimerkiksi pörssisijoittamisen Nordetissä voi aloittaa 15 eurolla. Haluan kannustaa nimenomaan pientuloisia sijoittamisen maailmaan ja kohti parempaa elämää. Varallisuus ei takaa onnellista elämää, mutta se tuo paljon uusia mahdollisuuksia ja luo edellytyksiä parempaan elämään. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Miten aloittaa sijoittaminen?


Olen kirjoittanut paljon siitä miten sijoittaminen kannattaa aloittaa. Suosittelen tutustumaan seuraaviin kirjoituksiin, jos haluat aloittaa sijoittamisen.


Voit myös aloittaa sijoittamisen välittömästi avaamalla tilin Nordetiin alla olevalla linkillä. Se ei maksa mitään.


Image courtesy of jk1991 at FreeDigitalPhotos.net
Jos pidit artikkelistani, jaa se kavereillesi alla olevilla painikkeilla!

Avaa ilmainen osaketili Nordnetiin

  • Tilin avaaminen ei maksa mitään.
  • Osakkeiden säilyttäminen ei maksa mitään.
  • Nordnetin pohjoismaisiin indeksirahastoihin sijoittaminen ei maksa mitään.
Lue lisää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti