keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Devil's Canyon TV -sarja

Devil's Canyon TV sarja
Viime viikolla Kutosella alkoi uusi mielenkiintoinen kullanetsintäsarja Devil's Canyon. Olen aikaisemmin kirjoittanut Kultakuume TV -sarjasta, joten olen seurannut jo kahdeksan tuotantokauden ajan. Devil's Canyon jatkaa samaa, kullan hinnan nousun ja edellisen pörssiromahduksen, käynnistämää kultabuumia.

Devil's Canyon on kullankaivajien keskuudessa legendaarinen paikka, joka on tunnettu haastavista ja vaarallisista olosuhteista, mutta myös satumaisista rikkauksistaan. Kanjoni on maastona niin hankalaa, ettei teollinen kullankaivuu ole siellä mahdollista. Realitysarja kertoo miehistä, jotka lähtevät yksin kuudeksi viikoksi Devil's Canyonin erämaahan, kukin taholleen, etsimään kultaa. Mukana on vain sen verran tavaraa, mitä pystyy kantamaan ja sillä on pärjättävä kuuden viikon ajan. Toisin sanoen miehet joutuvat kullanetsinnän ohessa hankkimaan elantonsa metsästämällä ja kalastamalla.

Vaikka kullankaivuu on aina kuulostanut vähän onnenonginnalta, sarja osuu aika nappiin tällaiselle erakkoluonteiselle ja rikastumista tavoittelevalle tyypille, kuten minä. Nuoruudessa luetut, Jack Londonin ja Hammond Innesin kirjoittamat, kirjat saavat mielikuvituksen liikkeelle ja esittävät kullankaivuun vähän liiankin romanttisessa valossa. Mutta monet asiat, jotka ovat saaneet nuorena innostumaan, ovat mielenkiintoista seurattavaa vähän vanhempanakin.

Ensimmäinen osa nähty ja odotan innolla jatkoa.

PS. Kullankaivajien työn seuraaminen vahvistaa muuten näkemystäni siihen, että pörssisijoittaminen on aika paljon helpompi ja varmempi tapa rikastua. Sijoittamisen voit aloittaa avaamalla ilmaisen osaketilin Nordnetiin.

Tässä ohjelman traileri.Avaa ilmainen osaketili Nordnetiin

  • Tilin avaaminen ei maksa mitään.
  • Osakkeiden säilyttäminen ei maksa mitään.
  • Nordnetin pohjoismaisiin indeksirahastoihin sijoittaminen ei maksa mitään.
Lue lisää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti