lauantai 13. lokakuuta 2018

200. blogikirjoitus

200. blogikirjoitus
Tämä on 200. blogikirjoitukseni. Onhan se valtava määrä tekstiä. Olen oikeastaan itsekin yllättynyt siitä, kuinka aiheita ja kirjoitettavaa tuntuu aina vain riittävän. Toki kirjoitusten teemat ovat usein samoja ja huomaan välillä toistavan itseäni, mutta ei kai se niin vakavaa ole?

On ollut palkitsevaa huomata, kuinka blogille on syntynyt oma lukijakunta ja miten myös satunnaiset, sijoittamisesta tietoa hakevat ihmiset ovat sen löytäneet Googlen kautta. Kiitosta vaan kaikille lukijoille.

Itselleni bloggaaminen on ollut hyvä tapa purkaa ajatuksia - mitä nyt milloinkin mielessä sattuu liikkumaan. Joskus syntyy asiallista pohdintaa ja toisinaan vähän levottomampaa settiä. Kirjoittaminen on myös mainio tapa saada työasiat pois mielestä. En ole koskaan tehnyt kovin selvää eroa työn ja vapaa-ajan välille, mikä näkyy helposti siinä, että työasiat pyörivät viikonloppuisinkin pääkopassa.

Tapani on yksinkertaistaa ja karrikoida asioita. Pohjimmiltaanhan asiat ovat tosi yksinkertaisia - meillä on vain taipumus tehdä niistä monimutkaisia. Emme aina näe metsää puilta. Kieltämättä yleistän ja yksinkertaistan välillä vähän rohkeastikin, kun haluan tuoda jonkun pointin esille ja toisinaan se ärsyttää osaa lukijoista. En muuten koskaan varo lukijoiden ärsyttämistä. Itse asiassa tunnistan onnistuneen blogikirjoituksen siitä, että vähintään yksi lukijoista vetää totaalisesti herneen nenään ja postaa jonkun alatyylisen avautumisen kommenttina. Pahimpia avautumiskommentteja en yleensä viitsi julkaista, mutta kirjoitusten on tarkoituskin herättää tunteita, joten ne ovat minulle tärkeää palautetta. Toivon siis saavani myös vihaista palautetta jatkossakin :)Avaa ilmainen osaketili Nordnetiin

 • Tilin avaaminen ei maksa mitään.
 • Osakkeiden säilyttäminen ei maksa mitään.
 • Nordnetin pohjoismaisiin indeksirahastoihin sijoittaminen ei maksa mitään.
Lue lisää

6 kommenttia:

 1. Kiitoksia vaan jokaisesta blogikirjoituksesta! Itse olen hyötynyt ihan konkreettisesti tästä blogista. Kaverini luki parisen vuotta sitten tätä blogia ja näytti minulle korkoa korolle-laskurin joka täältä löytyy. Hän itse aloitti sijoittamisen tämän blogin inspiroimana ja minä seurasin myöhemmin perässä ja tällä tiellä ollaan edelleen ja vauhti eikun kiihtyy innostuksen lisääntymisen myötä vaikka summat vielä tietyllä mittapuulla tarkasteltuna pieniä ovatkin :) Itse pidän myös erityisesti siitä että kirjoitit aikanaan rohkeasti armeijasta eroamisesta, joka on myös itselleni tärkeä aihe. Kiitoksia vielä kerran ja erittäin mukavaa viikonloppua, hra. Rikkaalle Erakolle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta - hienoa kuulla, että sijoituskärpänen on puraissut! Tosi kiva kuulla että kirjoitukset on inspiroineet 😀

   Poista
 2. Munkin mielestä juuri tuo korkoa korolle laskuri on helposti blogisi paras juttu ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ollut selkeesti suosituin sivu kävijämäärässä mitattuna.

   Poista
  2. Kiitos mielenkiintoisista teksteistä!

   Juu tuo korkoa korolle on varsin toimiva laskin. Korkoa korolle laskuri -hakusana tuo googlessa 3. hakutuloksena sivusi, joten tuota kautta tulee varmaan hyvin uutta populaa paikalle :)

   Poista
  3. Noin 5000 vierailijaa tulee kuukausittain suoraan laskuriin :)

   Poista