keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Hyvää kesää!

Kevät on hujahtanut hetkessä! Aika on vierähtänyt lähinnä vapaa-ajan asuntoa laittaessa. Mökin viimeistely ei ollut aivan valmis alkuvuodesta kun sen ostin ja halusin myös vaihtaa hirsimökin väriä, joten maalaushommia, terassikaiteiden nikkarointia ym. puuhaa on riittänyt. Nämä ovat vieneet ajatukset niin muualle, että sijoitusten seuraaminen ja blogin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle.

Sijoitusrintamalla kurssit on laskeneet, enkä ole tehnyt uusia sijoituksia muutamaan kuukauteen, koska kaikki ylimääräinen on mennyt mökin laittamiseen. Nyt hommat alkaa kuitenkin olla valmiina ja elokuussa pääsen tekemään lisäsijoituksia tuttuun tahtiin.

Salkun arvo näyttää laskeneen roimasti - lähinnä Outokummun kyykkäämisen ja Nordean takeltelun johdosta. Ei se mitään, volatiliteetti kuuluu asiaan ja Outokummun tyylisten "vuoristorataosakkeiden" omistajien kannattaa tottua siihen, että meno on välillä aika roisia.

Minulla alkaa kesäloma perjantaina. Joten toivottelen oikein lämmintä kesää kaikille blogini lukijoille. Kirjoittelen kesän aikana kuulumisia ja syksyllä sitten palataan itse aiheeseen, eli sijoittamisen mielenkiintoiseen maailmaan. Stay tuned!


Avaa ilmainen osaketili Nordnetiin

  • Tilin avaaminen ei maksa mitään.
  • Osakkeiden säilyttäminen ei maksa mitään.
  • Nordnetin pohjoismaisiin indeksirahastoihin sijoittaminen ei maksa mitään.
Lue lisää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti