torstai 2. elokuuta 2018

Sodanjulistus köyhyyttä vastaan

Sodanjulistus köyhyyttä vastaan

Tänä elokuun päivänä, armon vuonna 2018, minä Rikas Erakko, julistan sodan pahinta vihollistamme, Köyhyyttä vastaan.

Kaikki ihmiset ja kansat liittykää yhteen rintamaan tuota hirmuvaltiasta ja tyrannia vastaan. Kauan olemme alistuneet ja kärsineet Köyhyyden raskaan ikeen alla, mutta nyt on vihdoin tullut meidän aikamme.

Sotajoukkoni, aseistan teidät aseista parhaimmalla, Nordnetin arvo-osuustilillä. Luovutan tämän hirvittävän aseen, jonka edessä Köyhyys vapisee kuin kapinen piski, teille täysin veloituksetta. Ota ase käyttöösi tästä ja ryhdy yhteiseen taistoon Köyhyyden kukistamiseksi.

Tämän uljaan taistelun voittajille on luvassa valtavia rikkauksia, mainetta ja rajattomasti kunniaa. Urheutemme älköön koskaan vaipuko unholaan. Jälkipolvet tulevat muistamaan sankaruutesi ikuisesti nautiskellessaan sotasaaliisi hedelmistä.

Niille sankareille, jotka tässä taisteluista uljaimmassa kaatuvat, lupaan kymmenen neitsyttä ja kaksi kamelia tuonpuoleisessa.

Elokuun 2. päivänä vuonna 2018
Rikas Erakko
YlipäällikköPS. Tämä sota on julistettu Nietzschen innoittamana. Friedrich Nietzschen ratkaisu kaikkiin ongelmiin oli sota, joten miksi emme ratkaisisi myös köyhyttää sodalla?


Avaa ilmainen osaketili Nordnetiin

  • Tilin avaaminen ei maksa mitään.
  • Osakkeiden säilyttäminen ei maksa mitään.
  • Nordnetin pohjoismaisiin indeksirahastoihin sijoittaminen ei maksa mitään.
Lue lisää

2 kommenttia: