Kempower lisättynä Rikaserakko.com:n Osaketyökaluun

Kempower nyt osana Osaketyökalua

Rikaserakko.com:n Osaketyökalu on laajentunut sisältämään Kempowerin, joka on viime vuosina ollut yksi pörssin kirkkaimmista tähdistä. Vuonna 2021 listautunut sähköajoneuvojen latauslaitteita valmistava yritys on saanut aikaan huomattavaa kiinnostusta, saavuttaen yli +500 % tuoton alle kahdessa vuodessa. Vuoden 2023 lopulla osakkeen hinta kuitenkin laski voimakkaasti, mutta Kempower on edelleen yksi Osaketyökalun parhaiten tuottavista yhtiöistä.

Kempower komeilee tuottolistojen kärjessä

Kolmen vuoden aikana Kempowerin tuotto on ollut huimat +290 %, mikä nostaa sen Osaketyökalun suomalaisten yhtiöiden kärkisijoille. Seuraavina listalla ovat teräsyhtiö SSAB +214 %:n tuotolla ja vuonna 2023 eniten tuottanut Nurminen Logistics. Vaikka Kempowerin osakkeen hinta laski merkittävästi loppuvuonna 2023, sen tuotto on silti vaikuttava.

Kempowerin arvio Osaketyökalussa

Rikaserakko.com arvioi osakkeet kuuden eri tekijän mukaan, antaen niille pisteet 1–10. Yhtiön kokonaispisteet lasketaan näistä tekijöistä painotettuna keskiarvona, ja ne sijoittuvat 1–100 välille. Tällä hetkellä Kempowerin kokonaispisteet ovat 54, mikä asettaa sen sijalle 70.

Kempowerin momenttipisteet, jotka kuvaavat osakkeen kurssitrendiä, ovat tällä hetkellä 6. Syksyllä 2023 nähty lasku vaikutti näihin pisteisiin, mutta marraskuusta lähtien osake on ollut nousussa. Kokonaisriski-pisteet heijastavat yhtiön liiketoiminnan ja osakekurssin riskejä, ja Kempowerin kohdalla erityisesti kurssin vaihteluherkkyys vaikuttaa pisteytykseen.

Laatupisteet perustuvat yhtiön liiketoiminnan tunnuslukuihin, joissa Kempower suoriutuu hyvin, saaden 8 pistettä. Arvopisteet, jotka arvioivat osakkeen tulospohjaista arvostusta, ovat Kempowerilla matalalla korkeiden arvostustasojen vuoksi.

Kempower – kymppiluokan kasvuyhtiö

Kempower, tunnettu huimasta kasvusta, saa kasvupisteistä täydet 10 pistettä. Kasvuyhtiöt ovat keskimääräistä nopeammin kasvavia, ja Kempower täyttää nämä kriteerit. Osinkopisteet ovat matalat, sillä yhtiö ei jaa osinkoja vaan satsaa kasvuun.

Kempowerin arviossa voi todeta, että se sopii sijoittajille, jotka etsivät laadukkaita kasvuyhtiöitä ja ovat valmiita sietämään merkittäviä riskejä. Osakkeen kurssi voi heilahtaa voimakkaasti kasvunäkymien muuttuessa.

Tutki Kempoweria Osaketyökalun kautta

Osaketyökalu tarjoaa syvällisemmän katsauksen Kempowerin osakkeeseen, mukaan lukien ennusteet ja vertailun muihin listan osakkeisiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *