Keskustelu

Avasin itseäni eniten kiinnostaville yrityksille omat sivut, joissa sijoittajat voivat käydä keskustelua näistä yhtiöistä sijoituskohteena. Jos haluat keskustella muista yrityksistä, laita viesti kommenttina tälle sivulle, niin lisään listalle.Avaa ilmainen osaketili Nordnetiin

 • Tilin avaaminen ei maksa mitään.
 • Osakkeiden säilyttäminen ei maksa mitään.
 • Nordnetin pohjoismaisiin indeksirahastoihin sijoittaminen ei maksa mitään.
Lue lisää

6 kommenttia:

 1. Hei!

  Hyviä tekstejä blogissasi. Miten olisi Neste oilille oma keskustelusivu? Itseäni kiinnostaisi.
  https://miesnurkka.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, lisäsin Nesteelle oman keskustelusivun.

   ps. Mielenkiintoinen aihe blogillasi. Täytyy käydä tutustumassa.

   Poista
 2. Hei RikasErakko, kommentti hyvään 3/21 artikkeliisi Peliliikkeitä. Olet myynyt asuntosi mutta sinulla on asuntolainaa? Asut vuokralla mutta sinulla on mökki? Olet myynyt indeksirahastosi ja sinulla on pelkkiä suoria pörssiosakkeita? Kiva jos haluat täsmentää, niin strategiasi aukeaa paremmin. Itse myin yhden sijoitusasunnon loppuvuodesta ja perustin 20.000€ osakesäästötilin, loput 60.000€ ovat vielä käteisenä. Helsingin pörssi tuntuu kalliilta uusia tai edes lisäyksiä ajatellen, kun ei ole kunnollista näkymää. IT-osakkeita/tietopalveluyhtiöitä en tunne niin hyvin, että uskaltaisin niihin sijoittaa poislukien Vincit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on niin hyvä kysymys, että kirjoitan tänään artikkelin, jossa vastaan tähän kattavasti :)

   Poista
 3. Hyvin vastattu, antaa näkymää monelle. Isossa kuvassa vastauksesta selviää että sijoittaminen on paitsi pitkää peliä, syklien ja omaisuuslajien oikea-aikaista hallintaa. Hyviä sijoituksia ja mielenkiintoisia artikkeleita odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aika näyttää onko syklien ja omaisuuslajien hallinnasta tullut hyötyä vai haittaa tuotoille, mutta ainakin riskit pysyy paremmin hallinnassa :)

   Poista