Laskurit

Vuokratuottolaskuri


Kätevä laskuri, jolla voit laskea asuntosijoittamisen kannattavuutta erilaisilla lähtöarvoilla ilman lukujen kirjoittamista. Voit säätää arvoja suoraan hiirellä. Laskuri tulostaa myös sijoituslainan takaisinmaksuaikataulun.

Avaa vuokratuottolaskuri tästä!

Korkoa korolle -laskuri


Kätevä laskuri, jolla voit laskea korkoa korolle ilmiön vaikutuksia erilaisilla arvoilla ilman lukujen kirjoittamista. Voit säätää arvoja suoraan hiirellä.  

Avaa korkoa korolle -laskuri tästä!

Annuiteettilaskuri


Annuiteettilaskurilla voit laskea taserälainoja ja tasalyhennyslainoja. Saat maksuohjelman valitsemalla hiirellä laina-ajan, korkoprosentin ja lainan määrän.

Avaa annuiteettilaskuri tästä!

Kaipaatko muita laskureita? 


Jos kaipaat jotain muuta laskuria, ilmoita siitä kommentoimalla tämän sivun alaosassa olevaan kommenttikenttään. Toteutan mielelläni myös muita hyödyllisiä työkaluja.


Avaa ilmainen osaketili Nordnetiin

 • Tilin avaaminen ei maksa mitään.
 • Osakkeiden säilyttäminen ei maksa mitään.
 • Nordnetin pohjoismaisiin indeksirahastoihin sijoittaminen ei maksa mitään.
Lue lisää

9 kommenttia:

 1. Moiks!
  Pähkäilen itse laskuria jolla taittaisi asuntolainan kuukausierän. Jossain olen sellaisen nähnyt mutten löydä enää mistään.
  Eli voisi verrata esim. jos maksaa ja säästää yhtä aikaa, milloin voisi vaikka kuitata pois säätöillä koko lopun pääoman tai vaihtoehtoisesti koroilla lainaerän tms.
  tuomarjo@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, annuiteettilaskurilla (täällä) pystyy korkoa, laina-aikaa ja lainan määrää säätämällä etsimään sopivan kuukausierän.

   Täytyy katsoa, jos joskus tekisin tuollaisen laina/säästäminen vertailulaskurin. Ihan hyvä idea!

   Poista
 2. Moro. Osingon kasvu-laskuria olen yrittänyt tehdä (google sheets) ja etsiä netistä mutta ei oo löytynyt. Tarkotus olis nähdä taulukosta miten osinkosumma kasvaa jos osaketta ostaa samalla summalla joka vuosi + edellisen vuoden osingot. Eli osingot sijottaisi uudestaan. Oma laskuri ei oikeen toimi.. Kovin tarkkaa tosta ei taida saada mutta se ei haittaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, Korkoa korolle laskurillani saat laskettua tuon :)
   - Alkupääomaksiksi summa jonka sijoitat alunperin
   - Vuosikorkoa prosentteina kohtaan osingon suuruus prosentteina
   - Lisäsijoituksen aikaväliksi vuosi ja summa jonka sijoitat osingon lisäksi

   Poista
 3. voisko joku laskea montako euroa on vuoden päästä jos tänään on sata euroa ja saan siihen joka päivä 1%koron korko lisätään summaan joka päivä ??????????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 100€*1,01^365=3778,34€. ps jos sulla on tietoa mistä tällaisen tuoton saa niin pistä kommenttia meille muillekkin :P.

   Poista
  2. Kuulostaa joltain koulutehtävältä 😄

   Poista
 4. 350 000 euron sijoitus ja oletettu tuotto 7 %/vuosi. Joka kuukausi nostetaan 2000 euroa, niin moneksi vuodeksi pääoma riittää. Terveisin Arska

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista